تحولات لبنان و فلسطین

فرماندار شهرستان جوین گفت: علی رغم گذشت ۱۳سال از ارتقاء این منطقه به شهرستان ، اما هنوز چارت سازمانی دستگاه های اجرایی و سازمان های این شهرستان مورد بازنگری قرار نگرفته اند و برخی از مجموعه ها نظیر صمت با نمایندگی اداره می شوند.

 اصلاح و ارتقاء محورهای جاده ای ، مهمترین مطالبه مردم شهرستان جوین /عدم بازنگری چارت سازمانی جوین علی رغم گذشت ۱۳سال از ارتقاء به شهرستان

حسین جمشیدی در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکلاتی که شهرستان جوین از آن رنج می برد حوزه راه های ارتباطی بویژه دوبانده کردن محور سبزوار به حکم آباد است.

وی با بیان اینکه این شهرستان از ظرفیت های بی نظیری در حوزه های مختلف از جمله کشاورزی و صنعت برخوردار می باشد، تصریح کرد: اشتغال  ۸۰درصد مردم این شهرستان به شغل کشاورزی و وجود ۳۷۵ حلقه چاه عمیق و ۸۲رشته قنات باعث شده است  جوین به عنوان یکی از شهرستان های مطرح نگین سبز خراسان شناخته شود و در زمینه تولیدات محصولات باغی و زراعی به عنوان برند و دارای رتبه های یک تا پنج استان باشد به طوری که مثلا سالیانه بین ۳۵تا ۴۰هزار تن گندم  در این شهرستان برداشت می شود.

*حوزه راه

جمشیدی با بیان اینکه همه نقاط شهری و روستایی این شهرستان از نعمت گاز برخوردار هستند که نقش به سزایی در مهاجرت معکوس به روستاهای جوین از کلان شهرهایی نظیر مشهد داشته است، افزود: علی رغم همه این ظرفیت ها اما جوین از مشکلات جدی رنج می برد که مهمترین آن ، ضعف هایی در راه های ارتباطی شهرستان است. مهمترین محور تردد مردم، محور سبزوار به حکم اباد است که با افتتاح مجتمع فولاد نیاز است هر چه سریعتر باند دوم این محور تکمیل و به بهره برداری برسد.

فرماندار شهرستان جوین ادامه داد: در سال ۹۷ با سفر هیئت دولت به شهرستان ، پروژه  احداث باند دوم سبزوار به حکم آباد به تصویب رسید که تاکنون ۱۷کیلومتر آن در حال ساخت می باشد و  اجرای قطعه دوم آن به طول ۱۰کیلومتر تا پایان سال جاری به صورت مناقصه برگزار خواهد شد و نیاز است که ۲۵کیلومتر باقی مانده آن هر چه زودتر به پیمانکار واگذار شود زیرا تردد کامیون ها و ماشین های سنگین در این محور بسیار زیاد می باشد.

وی افزود: یکی از موارد مهم دیگری که در حوزه راه در این شهرستان به عنوان یک دغدغه از سوی مردم مطرح است راه خوشاب به شفیع آباد است که سه شهرستان جغتای، جوین و خوشاب را از بن بست خارج می کند. عملیات اجرایی  این محور از سمت خوشاب به سمت جوین حدود ۲۰ کیلومتر در دست اقدام است ، در صورت بهره برداری و اجرای این راه علاوه بر اینکه بار ترافیکی جاده اصلی کاسته خواهد شد با خارج کردن این سه شهرستان از بن بست شرایط جدیدی را در مسیرهای ارتباطی به مرکز استان فراهم خواهد کرد.

*بهداشت و درمان

جمشیدی تصریح کرد: در حوزه بهداشت و درمان اگرچه امکانات جوین تا حدودی ارتقا پیدا کرده و بیمارستان شهرستان از ۳۲ تخت خوابی به ۹۶تخت خوابی افزایش یافته است اما از دانشگاه علوم پزشکی درخواست داریم که برای سی سی یو ، آی سی یو، تامین نیروی انسانی مورد نیاز  و ایجاد فضای فیزیکی برای بیمارستان  جهت خدمت رسانی مطلوب تر به شهروندان مساعدت لازم را داشته باشند.

وی بیان داشت: یکی از مسائل دیگر این شهرستان ، کمبود فضاهای فرهنگی و ورزشی است، پروژه مجتمع فرهنگی  که از سال ۹۰شروع شده است هنوز دارای  پیشرفت فیزیکی ۷۰درصد می باشد و در سفر استاندار خراسان رضوی به شهرستان یکی از موارد مورد تاکید بود که انتظار می رود با اعتباری که از محل تملک دارایی ها حدود یک میلیارد و سیصد میلیون تومان برای این پروژه در نظر گرفته خواهد شد  در سال جاری بخش اداری این مجتمع و در سال ۱۴۰۱بخش های دیگر مجتمع تکمیل و برای استفاده مردم به بهره برداری برسد .

*سالن ورزشی بانوان     

مقام عالی دولت در این شهرستان ادامه داد: در شهرستان جوین یک سالن اختصاصی  برای ورزش بانوان وجود ندارد  و در حال حاضر تنها یک سالن ورزشی در مرکز شهرستان ، شهر نقاب وجود دارد  که حتی این سالن نیز استاندارد نبوده و فاقد جایگاه تماشاگران می باشد، از این رو به دنبال این هستیم که یک سالن ورزشی برای بانوان در شهرستان ایجاد و در اختیار این قشر از جامعه قرار بگیرد.

*اعتبارات ۱۴۰۰

جمشیدی در مورد نرخ بیکاری در جوین نیز گفت: شرایط کرونا و تحریم های موجود شرایط اشتغال این شهرستان را نیز همانند سایر مناطق کشور تحت تاثیر قرار داده است اما تلاش کارگروه اشتغال شهرستان بر این است که شرایط اشتغال بهتری را برای جوانان این شهرستان از محل  اعتبارات تبصره ماده ۱۶ که در اختیار کمیته امداد و بهزیستی می باشد و همچنین اعتباراتی که در اختیار سایر دستگاه ها قرار دارد برای جهش تولید و مانع زدایی در این مسیر فراهم کند.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات تملک دارایی ها و توزیع متوازن  شهرستان در سال جاری حدود ۱۲میلیارد تومان می باشد ادامه داد: سفر استاندار خراسان رضوی به این شهرستان دارای ۳۹مصوبه بود که به دنبال آن هستیم تا تعداد زیادی از آنها از محل اعتبارات تملک دارایی ها و توزیع متوازن  اجرایی در سال جاری  شوند و یکی از مصوبات این سفر که روکش کردن اسفالت به طول ۱۴کیلومتر از حکم آباد به سمت سبزوار می باشد  در حال حاضر در حال انجام است  و پیگیر جدی اجرای ۳۸مصوبه دیگر نیز هستیم.  

*روستاها

وی در مورد روستاهای شهرستان جوین نیز گفت: ۳۶روستا در این شهرستان وجود دارد که لازم است توجه جدی تری در زمینه  توسعه بیشتر این مناطق  با اجرای پروژه های زیرساختی نظیر اصلاح شبکه اب اشامیدنی و ارتقائ خدمات بهداشتی و درمانی  انها صورت بگیرد . مثلا برای این ۳۶روستا ۱۳مجتمع ابرسانی وجود دارد که چهار مورد ان نیاز جدی به اصلاح شبکه دارند زیرا ساخت برخی از انها به حدود ۳۵سال قبل باز می گردد. از طرفی اگرچه ابرسانی از طریق تانکری در این شهرستان وجود ندارد اما کمبود آب  در برخی از روستا ها احساس می شود.

*پست های بلاتصدی

جمشیدی  در مورد پست های بلاتصدی این شهرستان نیز گفت: علی رغم گذشت ۱۳سال از ارتقاء این منطقه به شهرستان ، اما هنوز چارت سازمانی دستگاه های اجرایی و سازمان های این شهرستان مورد بازنگری قرار نگرفته اند و برخی از مجموعه ها نظیر صمت شهرستان هنوز با نمایندگی اداره می شوند که به هیچ وجه پاسخگوی حجم زیاد کاری که شهرستان در این زمینه دارد را نمی باشد و نیاز است که نسبت به ارتقائ نمایندگی به اداره و تعریف چارت سازمانی اقدامات لازم انجام شود از طرفی برخی ادارات این شهرستان علی رغم اینکه تشکیل شده انداما رئیس اداره با یک کارشناس مشغول پاسخگویی به مردم  هستند.

وی افزود: از این رو سازمان امور اداری و استخدامی باید نسبت به تعریف چارت سازمانی اداره های مختلف که اغلب پست های سازمانی انها خالی و بلا تصدی هستند  اقدام نماید و ازطریق ازمون های استخدامی پست های خالی   را تکمیل کند. مثلا فرمانداری این شهرستان در حالی که طبق چارت سازمانی  دارای ۳۳پست سازمانی می باشد اما در حال حاضر تنها ۱۷نفر در این مجموعه مشغول هستند.  

وی در مورد اینکه چه تعداد از کارمندان این شهرستان بومی و ساکن منطقه هستند نیز گفت: اگرچه تلاش ما براین است که همه مسئولان و کارمندان در شهرستان سکونت داشته باشند و در حال حاضر من نیز همراه خانواده در شهرستان جوین ساکن هستم اما به دلیل نبود برخی از امکانات وزیرساخت های لازم برخی از کارمندان این شهرستان از جمله بیش از ۵۰درصد معلمان  در شهر سبزوار سکونت دارند  و مسیر بین دو شهرستان را تردد می کنند که توجه به تامین امکانات و زیرساخت های لازم و ارتقاء مبلمان شهری تا حدود زیادی در کاهش سکونت کارمندان در خارج شهرستان تاثیرگذار خواهد بود.

فرماندار شهرستان جوین  اظهار کرد: هرچه توجه مسئولان به شهرستان های کوچک و تازه تاسیس استان در زمینه تامین زیرساخت ها و امکانات رفاهی بیشتر باشد قطعا حاشیه نشینی در کلان شهرهایی نظیر مشهد کمتر شده و مهاجرت معکوس افراد بومی به این شهرستان ها نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.